23.4 C
New York
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Buy now

«Πάμε με πρόταση στην ΕΤΑΔ για 50-50 από τα 90 χιλιάδες, διαφορετικά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Θα πάμε για μία τελική συζήτηση όπου θα περιλαμβάνει πρόταση για μοίρασμα 50-50 των κερδών από τα καταστήματα της Καλαμίτσας ξεκαθάρισε στον Alpha Radio ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, σχετικά με την συζήτηση που γίνεται με την ΕΤΑΔ. Τα 90 χιλιάδες που ζητάνε, είναι το ανώτερο που μπορεί να παράγει ως κέρδος η Καλαμίτσα αλλά θέλουν να μείνουν όλα τα έξοδα στον δήμο συνεχίζει ο δήμαρχος, τονίζοντας πως αν δεν δεχτούν την προσφορά, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Το business plan για την Καλαμίτσα υπάρχει, με την έννοια ποια είναι τα έσοδα και ποια θα είναι τα έξοδα που υπολογίζει ο δήμος. Όσο για τις εγκαταστάσεις θα μείνουμε στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, δεν μπορεί να γίνει άλλη εγκατάσταση, το ψάξαμε. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις είναι 5 καταστήματα, άλλα μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα, συν τα αποδυτήρια κτλ. Τα καταστήματα λοιπόν αυτά τα έσοδα τα οποία μπορούν να φέρουνε στο δήμο στην καλύτερη περίπτωση είναι 90 χιλιάδες, σε μια πολύ large εκτίμηση. Όταν όμως έρχεται ο λογαριασμός για τα έξοδα που έχεις με τις τουαλέτες, τα αποδυτήρια, τα ντουζ, ο ναυαγοσώστης, είναι η άμμος η οποία καθαρίζεται κάθε χρόνο και μεταφέρεται από το σημείο εκεί που είναι μπροστά στο Lucy διότι ο νοτιάς την παίρνει με τα ρεύματα και την μεταφέρουν όλη εκεί κτλ, όλα αυτά είναι έξοδα και άρα δεν μπορεί να έρχεται η ΕΤΑΔ και να σου λέει ότι εγώ για 5 χρόνια θέλω 90.000 το χρόνο, δηλαδή ότι βγάζω εγώ στην καλύτερη περίπτωση να το δίνω στην ΕΤΑΔ και τα έξοδα τα οποία κάνω να μου λέει κάντα εσύ. Είναι η τελευταία συζήτηση που κάνω με την ΕΤΑΔ, τα κέρδη το πολύ είναι 90.000, αυτό που μπορούνε να πάρουνε είναι το 50%. Θέλουν με 45.000; Καλώς. Δεν θέλουνε; Να πάνε να τα αξιοποιήσουνε, αλλά θα αρχίσω όμως μετά τις μηνύσεις για όλα αυτά που γίνονται τα έκτροπα που γίνονται εκεί.

«Ακόμη και καταστήματα να υπήρχαν μετά από κάποια ώρα θα κλείνανε, το πρόβλημα είναι η νοοτροπία των ανθρώπων που πάνε και καταστρέφουν, φτιάξαμε τις τουαλέτες πέρσι και φέτος τα έχουνε γκρεμίσει, τα έχουνε σπάσει! Δεν τα λερώνουν, τα σπάνε, καταλαβαίνετε με τι έχουμε να κάνουμε; Με Μάο Μάο! Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν σε κάποια σπίτια, αν αυτά μάθανε από τα σπίτια τους, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αυτή είναι η κοινωνία που ετοιμάζουμε για αύριο. Ούτε μπορούμε να τρέχουμε να τρέχουμε από πίσω από κάθε καλόπαιδο το οποίο θεωρεί ότι πρέπει να καταστρέφει στο όνομα μιας αναρχίας ή οτιδήποτε άλλο. Και εμείς υπήρξαμε νέοι και κάποιοι από εμάς ήταν αναρχικοί, άλλο όμως η αναρχία η ιδεολογική και άλλο του ότι να’ ναι».

«Κανονικά έπρεπε να λέω 90 τα κέρδη, μείον τα έξοδα πόσα είναι πάρε το υπόλοιπο αλλά εγώ λέω το μισό από τα 90, παραπάνω δεν πάει. Έχω μιλήσει με τον κ. Δημητριάδη της ΕΤΑΔ, είναι και Καβαλιώτης μπορούμε να τον πιάσουμε στο φιλότιμο, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και σύντομα θα κατέβω Αθήνα να γίνει η τελική συζήτηση και αυτή θα είναι η τελευταία. Εμείς προτείναμε 50-50 τα κέρδη και για να μη πουν ότι πάμε να τους ρίξουμε, είπαμε μπροστά στους διαγωνισμούς να είναι και άνθρωποι της ΕΤΑΔ για να μην υπάρχει καμία υπόνοια ή σκιά. Εμείς θέλουμε να το δούμε και ως επιχείρηση αλλά και ως κοινωνική προσφορά. Μετά ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του, ας τα μισθώσουν και ας κανονίσουν και την φύλαξη, θα ακολουθήσουμε την δικαστική οδό».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles