28.7 C
New York
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Buy now

Πρεμιέρα με Ήβη Αδάμου και τους Stavento για την επετειακή KAVALA EXPO!

Με την Ήβη Αδάμου και τους Stavento να έχουν ήδη κλείσει την συμμετοχή τους, θα ξεκινήσει η φετινή KAVALA EXPO, η 30η και επετειακή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 7 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Απόστολος Μαρδύρης στη Νέα Καρβάλη. Για την έκθεση αυτή αλλά και την συμμετοχή της Καβάλας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας.

«Η ΔΕΘ έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μια ιδιαίτερα δυναμική έκθεση, έτσι και εμείς κατορθώνουμε να δίνουμε ένα βήμα στις τοπικές επιχειρήσεις, να προβληθούν να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και η τοπική οικονομία να έχει ένα βήμα με μία πολύ δυναμική έκθεση και όπως λέω πάντα και η ΔΕΘ και η KAVALAEXPO ή η SerrExpo που πηγαίνουμε πάντα είναι ένα πρώτο βήμα, είναι εκθέσεις οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις δικές μας εδώ πολύ μικρές επιχειρήσεις να πάρουνε μία τεχνογνωσία σε μια έκθεση μικρού μεγέθους και από κει και πέρα να κάνουν το μεγάλο άλμα, σε μια μεγαλύτερη έκθεση του εξωτερικού που θα τους δώσει πραγματικά περισσότερα οφέλη όπως όλοι προσδοκούμε. Εμείς αυτό που προσπαθούμε σαν Επιμελητήριο είναι δωρεάν, σε πολύ μικρές επιχειρήσεις που δε μπορούν από μόνες τους να πάνε σε μια τέτοια έκθεση, να τους δώσουμε αυτό το βήμα, να τους δώσουμε τον χώρο, να δούνε νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες που θα τους βοηθήσει κι όταν τελειώνει μία έκθεση να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να δούνε πως θα πορευθούνε στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η ΔΕΘ φέτος έχει σαν τιμώμενη χώρα τη Γερμανία και μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις προσπαθεί να δώσει ένα δυναμικό βήμα σε όλες επιχειρήσεις. Εκτιμώ ότι περίπου 12 τοπικές επιχειρήσεις της Καβάλας που είναι αυτές τις ημέρες εκεί, έχουν την δυνατότητα να προβληθούν και να πουλήσουν στις δύο γειτονικές περιφέρειες».

«H προετοιμασία της KAVALA EXPO πάει καλά, είναι επετειακή έκθεση καθώς συμπληρώνει 30 χρόνια, άρα αυτό από μόνο του προσδίδει μια εικόνα πως αυτή η έκθεση που είχε ξεκινήσει δειλά στην πυλωτή της Νομαρχίας, κατόρθωσε να δυναμώσει, να έχει έναν ωραίο χώρο στην Νέα Καρβάλη. Η KAVALA EXPO πλέον έχει γίνει ένα σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τις περιφερειακές, και από επιχειρήσεις που έρχονται από το εξωτερικό, κάνοντας επαφές με τους δικούς μας εδώ επιχειρηματίες και επαγγελματίες και νομίζω πλέον έχει αποκτήσει μία διαφορετική αίγλη και προσπαθούμε και φέτος να την δυναμώσουμε».

«Έτσι πλέον των πολλών εκθετών που περιμένουμε που θα είναι πάνω από 130-140 εκθέτες, ξεκινάει στις 4 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και θα κρατήσει 5-6 και 7 Οκτωβρίου, πέρα από τους εκθέτες προσπαθούμε να την κάνουμε πιο ελκυστική για να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες και καταναλωτές στη Νέα Καρβάλη. Θα έχουμε πάλι το σαλόνι γαστρονομίας σε συνεργασία εδώ με καβαλιώτες μάγειρες και σεφ που απασχολούνται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε εστιατόρια της πόλης μας και όχι μόνο, θα έχουμε το food track festival παράλληλα με τις μουσικές συναυλίες. Έχουν ήδη κλείσει οι Ήβη Αδάμου και Stavento, το Σάββατο που θα γίνει η κεντρική μουσική συναυλία και ακόμη 2 ονόματα τα οποία περιμένουμε να τα κλείσουμε να ολοκληρώσουμε για να μπορέσουμε να τα ανακοινώσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για όλους, δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το κέντρο της Καβάλας, οι συναυλίες είναι δωρεάν και μπορεί να τις παρακολουθήσει ο κόσμος και δίνεται σε όλο τον κόσμο η δυνατότητα πρώτα να περάσει μέσα από τα περίπτερα, να δει όλες αυτές τις επιχειρήσεις για τις οποίες γίνεται η έκθεση και με αυτές τις παράλληλες δράσεις προσπαθούμε να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο και να προβληθεί περισσότερο η έκθεσή μας. Με το food track festival και τις συναυλίες ο κόσμος… ανακάλυψε και τον πίσω χώρο του εκθεσιακού κέντρου, ο χώρος αυτός είναι αξιοποιήσιμος, εταιρίες του χώρου που ασχολούνται με εκθέσεις αλλά και με συνέδρια έχουν την ευκαιρία να δούνε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της Καβάλας και ευελπιστώ σύντομα να μην έχουμε 2-3 δράσεις αλλά πολλές περισσότερες».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles