23.3 C
New York
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Buy now

Ο κ. Κασσελάκης δυναμιτίζει την διαδικασία προς το συνέδριο με χουλιγκανισμούς, τραμπουκισμούς και κατηγορίες»

Ένας ποταμός για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Γιάννης Μαντζουράνης. Μιλά στον Alpha Radio για τους χουλιγκανισμούς της πλευράς Κασσελάκη, τις επιθέσεις και τους προπηλακισμούς από οπαδούς του αλλά και τον οχετό στο διαδίκτυο όσων θεωρούνται ότι είναι απέναντι στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μεγάλο ψεύδος ότι 50 άτομα ή τα μέλη της Κ.Ε. σιτίζονται από το κόμμα, είναι η πρώτη η δεύτερη ή θα  είναι η τελευταία υπερβολή και το τελευταίο ψεύδος; Είναι 12 μέλη της Κ.Ε. εκ των οποίων 4 προσελήφθησαν από τον κ. Κασσελάκη και είναι στενοί συνεργάτες του. Άμα δείτε τι έχει πει κατά περιόδους θα δείτε ότι έχουν μεγάλη απόσταση τα σήμερα με τα χθες ή τα αύριο. Ο κ. Κασσελάκης συνειδητά μπερδεύει τα πράγματα και συσκοτίζει την αλήθεια, και παίζει το παιχνίδι του καλού και του κακού, ότι εμείς είμαστε οι σταλινικοί, η νομεκλατούρα και αυτός είναι το νέο. Στην εκλογική του νίκη είπε είμαι το φως! Είναι όντως λαμπερός στην όψη, αν ήταν λαμπερός και στο μυαλό θα ήταν καλύτερα. Τώρα αποδέχεται ότι η άρση της εμπιστοσύνης ήταν σύμφωνη με το καταστατικό, γιατί μέχρι σήμερα έλεγε ότι η Κ.Ε. τον απέπεμψε παράνομα με μια ψηφοφορία που δεν ήταν νόμιμη ή καταστατική. Μάλιστα επικαλείται το γεγονός ότι 200 και μέλη ψήφισαν με μυστική ψηφοφορία όπως έπρεπε και γύρω στα 80 ψήφισαν τηλεφωνικά, που σημαίνει φανερά».

«Αυτό είναι μια πάγια τακτική στον ΣΥΡΙΖΑ, σε όλες τις ψηφοφορίες είτε στην Κ.Ε. είτε σε οποιοδήποτε άλλο όργανο, όταν απουσιάζει ένα μέλος ή αδυνατεί να έρθει από την επαρχία ή είναι για μια δουλειά σε άλλο χώρο ή τόπο ψηφίζει τηλεφωνικά γιατί δεν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να ψηφίσουν από απόσταση και με μυστικότητα. Για να δείτε πόσο έωλο είναι το επιχείρημα του το χρησιμοποιεί παρότι από τους 80 που ψήφισαν οι 46 ήταν υπέρ του. Δυναμιτίζει την διαδικασία προς το συνέδριο και την εκλογή προέδρου, τη δυναμιτίζει με χουλιγκανισμούς, με τραμπουκισμούς, κατηγορίες κτλ. Αν δείτε στο διαδίκτυο το τι γίνεται ειδικά ας πούμε σε βάρος μου, δύο κάνανε το λάθος και έγραψαν με το όνομά τους και να περιμένουν αυτές τις μέρες αγωγές. Το τι βρίσιμο, το τι αθλιότητα διακινείται όσων είναι απέναντι στον κ. Κασσελάκη. Το να σου πει ότι οι μέθοδοι μας είναι σταλινικές, αντιδημοκρατικές είναι μέσα στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης. Το να σε λέει ελεεινό, τρισάθλιο, βρωμερό σκουλήκι, δεν είναι πολιτική κριτική όχι μόνο σε ένα κόμμα προοδευτικό – δημοκρατικό αλλά σε κανένα κόμμα. Ούτε στα ακροδεξιά κόμματα δεν χρησιμοποιείται αυτή η φρασεολογία, θυμάστε από πόσα χρόνια είχαμε να δούμε αντισυγκεντρώσεις; Από το μετεμφυλιακό κράτος, από την προδικτατορική περίοδο, δεν υπήρχαν αντισυγκεντρώσεις των κομμάτων! Τώρα έχουμε αντισυγκεντρώσεις από οπαδούς του κ. Κασσελάκη κατά την διάρκεια των συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Καλλιθέα μαζεύτηκαν κάποιοι όχι από την ΟΜ Καλλιθέας αλλά από το νότιο τομέα και προπηλάκισαν συντρόφους που είναι υπέρ της απομάκρυνσης Κασσελάκη. Έχουμε μπει σε μία υπαρξιακή κρίση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο πολιτική, αλλά και πολιτιστική, είναι φαινόμενα που δεν έχουνε σχέση με τον δημοκρατικό κόσμο, με τον προοδευτικό κόσμο».

«Δεν συμπεριφέρονται έτσι οι δημοκρατικοί άνθρωποι, αυτά όλα υποκινούνται κεντρικά. Το διαδίκτυο έχει μετατραπεί σε οχετό εις βάρος μας. Εγώ έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου, όσο και να με βρίσουν από το ένα μπαίνει από το άλλο βγαίνει, βεβαίως για δυο έχω ζητήσει από την διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος να ανακαλύψουν ποιοι είναι. Αμέσως αγωγή και μήνυση, χωρίς αστεία, όταν σε λέει σκουλήκι να αναλάβουν την ευθύνη, αν με πουν σταλινικό και τέτοια εντάξει είναι μέσα στα όρια, μπορεί να είναι ακραία αλλά είναι μέσα στα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αλλά αυτά που ακούγονται και γράφονται ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάποτε ενώ μιλούσε ο Γεώργιος Παπανδρέου στη βουλή σηκώθηκε κάποιος και τον έβριζε και λέει ο Παπανδρέου ποιος το είπε αυτό; Σηκώνεται ένας ασήμαντος βουλευτής και λέει εγώ. Ε, τότε δεν έχει καμία σημασία του απάντησε. Εγώ θα το κάνω για να βάλουνε μυαλό και έχω πει και σε άλλους συντρόφους όταν ξεπερνάνε ένα όριο να προσφεύγουν στην δικαιοσύνη. Όχι για πολιτικά θέματα αλλά για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, δηλαδή όταν λες ότι ο Τεμπονέρας παίρνει 3 μισθούς και δεν παίρνει κανέναν τώρα και το ξέρεις γιατί τον απέλυσες, ήταν συνεργάτης όχι του κόμματος αλλά της βουλής, ως συνεργάτης της Κ.Ο γνωστός εργατολόγος, καλά κάνει και καταθέτει αγωγές».

«Ο Κασσελάκης τώρα κάνει ένα παραμάγαζο, ένα κόμμα μέσα στο κόμμα, αυτό στην ουσία είναι διάσπαση, είναι φράξια. Αυτό είναι η μαγιά, επειδή ξέρει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, αυτή θα είναι η μαγιά για το νέο του κόμμα. Στο συνέδριο θα πάνε τα θέματα που θα θέσει η Κ.Ε., θα υπάρχει ημερησία διάταξη, π.χ. η έγκριση των 4 υποψηφίων. Του κ. Κασσελάκη δεν θα είναι γιατί με απόφαση της γραμματείας και της Κ.Ε. αποκλείστηκε γιατί δεν σέβεται το καταστατικό, δεν σέβεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, εμφανίζεται ότι είναι πρόεδρος εν ενεργεία ενώ είναι καθαιρεθείς πρόεδρος, στέλνει εξώδικα στο κόμμα και κάνει πράγματα έξω από τη λογική της δημοκρατίας και της πολιτικής».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles